Jeroen Dubbeldam net naast het podium in Arezzo

Jeroen Dubbeldam net naast het podium in Arezzo
Gisteren zaten Annelies Vorsselmans en Jeroen Dubbeldam ook al in de prijzen tijdens de Toscana Tour in Arezzo. Vandaag laat de amazone van Stal De Sjiem weer van zich horen tijdens de 1.35m ochtend rubriek met een podium plaats. Samen met Est di Palatina (v. Namelus) sprong ze naar de  een plek op het podium

Acht combinaties kwamen terug in de barrage om de prijzen te gaan verdelen in Italië. En daar was het Vorsselmans die met de 8-jarige merrie een vlotte rit van 32.97 seconden op de klok wist te zetten. Daarmee moest ze net wat onder doen voor de Ier Thomas Ryan die met Aarhof's Caliano (v. Catoki) in 32.79 seconden de eindstreep passeerde.

De winst bleef in eigen land met een razend snelle rit van Italiaan Giampiero  Garofalo. In het zadel van de 9-jarige schimmel Larina Grigia (v. Larino) toverde hij een rit van 28.16 seconden tevoorschijn waar niemand aan kon tippen.

Jeroen Dubbeldam sprong met de 9-jarige Diesel (v. Untouchable 27) rustig naar een vierde plaats. Het duo klokte 34.79 seconden en was daarmee overigens één van de vier foutloze combinatie in de barrage.

Kijk hier voor alle resultaten.