Jens van Grunsven grijpt rankingpunten in Parijs

Jens van Grunsven grijpt rankingpunten in Parijs
De tweester-combinaties reden deze middag hun 1.45m Longines Ranking proef tijdens de Masters in Parijs. De laatste combinaties in de ring sprong uiteindelijk naar de overwinning in deze rubriek rechtstreeks op tijd. Emil Hallundbaek snelde naar de overwinning met de 10-jarige Chacco-Blue-zoon, Chalisco.

De combinatie klokte foutloos af in 53,73 seconden en bleef zo Charlotte Bettendorf met haar nieuwe rit, Raia d'Helby vooraf.

Sinds vorige week zit de nieuwe amazone van Francois Mathy in het zadel van de 12-jarige SF-dochter van Fergar Mail. Bettendorf bleef Petronella Andersson met de 8-jarige KWPN-ruin, Eclatant (v. Heartbreaker) voor.

De top vijf werd vervolledigd door Kara Chad (Carona, v. Untouchable) op vier en Marc Dilasser (Cinderella, v. Clinton) op vijf.

Net buiten de top vijf volgde België's Rik Hemeryck op de zesde plaats met de 9-jarige SF-hengst, Ulyss Morinda (v. Utah van Erpekom). De Nederlander Jens van Grunsven sprong naar de zevende stek in het zadel van Doma Sue (v. Dollar du Murier).

Voor de resultaten Klik hier