Jarno Van Erp pijlsnel naar de winst in Bonheiden

Jarno Van Erp pijlsnel naar de winst in Bonheiden
In Bonheiden was de spanning in de 1.40m rubriek te snijden tot de laatste combinatie in piste. Uiteindelijk kleurde het volledig podium internationaal met de Nederlandse springruiter Jarno van Erp op kop.

Van Erp snelde naar de overwinning met de KWPN-ruin, Bon Giorno Go (v. Tygo). In het zadel van H Van De Goor's fokproduct klokte hij foutloos af in 36,53 seconden. De Nederlander haalde eveneens de vierde stek met Bugatty Go (v. Concorde) onder het zadel.

Janine Rijkens volgde Van Erp op op de tweede plaats. Met onder het zadel, Cenito 4 (v. Cannavaros) kruiste de Duitse de eindmeet in 37,21 seconden. Met een miniem verschil volgde Gregory Wathelet voor eigen publiek op de derde plaats.

Samen met Full House Ter Linden Z (v. Forever d'Arco Ter Linden) stopte Wathelet de timer op 37,34 seconden. Ook Kim Thiry hield de timer onder de 38 seconden. Op de rug van Il Gagne van de Kwade Heyde (v. Winningmood) vervolledigde hij de top vijf. Fabrice Galdini volgde op de zesde stek met Dirk Geerinckx' Ursula de Caumont Z (v. Ugano Sitte).

Klik hier voor de resultaten