Jane Richard Philips wint spannende barrage in Miami

Jane Richard Philips wint spannende barrage in Miami
Gister avond in was het Jane Richard Philips die als laatste in een spannende barrage de 1.55m rubriek op de LGCT voor de neus van Betram Allen wist weg te kapen. Stal Tops ruiter Alberto Zorzi werd derde.

Slechts drie bleven er foutloos in de barrage met zeven combinaties. En ruim de snelste was Richard Philips met haar BWP ruin Dieudonne de Guldenboom(v. Nabab de Reve). In ht zadel bij de 14-jarige Nabab de Reve-zoon liet ze een vlekkeloze barrage zien van 40.86 seconden waarmee ze Betram Allen naar de tweede plaats verwees.

"Het is echt special hier te winnen. Mijn family is mee om te kijken en dat maakt het voor iedereen echt speciaal in Miami" zei Richard Philips na haar overwinning.

Allen kwam met de machtige schimmel hengst Hector van d'Abdijhoeve (v. Cabrio van de Heffinck) in 42.13 over de eindstreep en werd tweede. Voor Italiaan Zorzi en Cornetto  K (v. Cornet Obolensky) was er een derde plaats. De ruiter ging als eerste in de barrage van start en legde de lat direct hoog met een foutloze rig van 42.26 seconden. Uiteindelijk zou dat een derde plaats opleveren.

Carlos Enrique Lopez Lizarazo eindigde met Cuplandra (v. Upgrade) als vierde . De Columbiaan leek goed op winst af te gaan met de KWPN merrie en klokte een hele snelle rit van 36.22 seconden. Maar onderweg viel een balk waardoor er niet meer in zat als een vierde plek. Datzelfde overkwam Fransman Simon Deleste. Hij kwam met zijn in topvorm verkerende Chesall Ziemquest (v. Casall) in 36.34 seconden over de eindstreep met vier strafpunten en werd vijfde.

Kijk hier voor alle resultaten.