Indra vd Oude Heihoef wint nu ook in North Salem

Indra vd Oude Heihoef wint nu ook in North Salem
In North Salem stond er vannacht (onze tijd) nog een CSI4* proef op het programma over een hoogte van 1m50. Daarin was de winst voor de BWP gefokte merrie Indra vd Oude Heihoef (v. Casantos), met in het zadel Shane Sweetman. Zij waren de aller snelsten in een tijd van 39,97 seconden. Dit duo was eerder al succesvol deze week, zo sprongen ze reeds naar de vijfde plaats in een 1m45-rubriek.

Zijn landgenoot Lorcan Gallagher was met Hunters Conlypso II (v. Contendro I) slechts 2 honderdsten langzamer. Zo moesten zij tevreden zijn met de tweede plaats in 39,99 seconden. Georgina Bloomberg reed Manodie II H (v. Carthago) naar de derde plaats.

Voor Andrew Ramsay en de KWPN merrie Cocq A Doodle (v. Tolan R) was er een vierde plek. Zij hadden eigenlijk de de aller snelste tijd neergezet (37,42 seconden), maar een springfout verwees hen naar de vierde plaats. Op vijf kregen we de BWP ruin Gentille van Spieveld (Heartbreaker), bereden door Leslie Burr-Howard. Dit duo raakte het hout niet aan tijdens de basisomloop, maar een strafpuntje voor het overschrijden van de toegestane tijd hield hen uit de barrage.

Klik hier voor de volledige uitslag