Indoor Twente: Boy-Adrian wint Grote Prijs bij youngsters



43 Junioren kwamen aan de start tijdens de B&S Industrieel Onderhoud Grote Prijs. Nederland was in de barrage sterk vertegenwoordigd door maar liefst 4 ruiters. Hoogst geklasseerde daarvan was Fred van Straaten met zijn Zabelle S. Hij was maar liefst 0,01 seconden langzamer dan de nummer 2, de Noor Per Ulven. Maar een rondje die ruim een seconde sneller was ging de winst uiteindelijk naar de Belg Boy-Adrian met Be Cool.


'Het was een mooi gebouwd parcours, netjes aan de maat met fijne en mooie lijntjes. APG Be Cool sprong de voorbije dagen al heel goed. Het goede gevoel werd vandaag bevestigd. Of we EK ambities hebben? Natuurlijk zou dat mooi zijn om mee te maken, maar dat zal de tijd uitwijzen' aldus Boy-Adrian.

In de Grote Prijs voor Children werd gewonnen door Jodie Hall MCateer die gisteren ook al op het podium stond bij de pony GP. België deed ook goed zaken. Er was een 2e plaats voor Kobe Hendrix en Galoubet Fravanca (v. Caretino). Louise Van Laer en Peu De Pomme (Jus de Pomme) werden 3e.

Deze Grote Prijs was tevens de afsluiting van het Youngster weekend tijdens Indoor Twente.
Dinsdag 3 december vervolgt het programma met de hengstencompetitie waarna op woensdag 4 december 23 getalenteerde jonge paarden worden geveild tijdens de Expo Talent Sale.
Vanaf donderdag 5 december start het CSI1* en het CSI2*.

Klik hier voor de uitslag.

bron: persbericht