Harry Allen volgt in voetsporen van grote broer Bertram

Harry Allen volgt in voetsporen van grote broer Bertram

De nog maar 14-jarige Harry Allen, het jongere broertje van de succesvolle Ier Bertram Allen, lijkt in de voetsporen te gaan treden van zijn grote broer. In Wenen werd vandaag een CSI2* rubriek verreden, waar Harry met zijn High Valley, een Obourg nakomeling, naar de winst wist te rijden.


Harry wordt getraind door zijn grote broer Bertram en dat is duidelijk een groot succes. Hij begon in de Bronze Tour met de Verdi nakomeling Valentino Z. Daarna stapte hij over naar de Silver Tour met zijn andere paard High Valley, met wie hij vandaag in deze Silver Tour dan ook naar de overwinning wist te rijden. Ook op ponyniveau is hij zeer sterk aanwezig in Ierland en hij verscheen dan ook aan de start voor Ierland op het EK.


Vandaag kwam hij rond zonder springfouten en in een tijd van 54.11 seconden. Hij bleef hiermee voor op de Britse Tess Carmichael en haar Unique III (v. Libero H) in 56.59 seconden. Haar landgenote Abbie Summers reed naar de derde plaats met Quantas met een tijd van 56.72 seconden.


Volgend weekend zal in Wenen de volgende ronde van de Global Champions Tour worden verreden.


Klik hier voor alle resultaten