Harrie Smolders pakt de winst op regionale wedstrijd in Het Azelhof

Harrie Smolders pakt de winst op regionale wedstrijd in Het Azelhof
Een Nederlandse overwinning is er in het 1m30 van de regionale wedstrijd in het Azelhof. Wel een overwinning door een bijzondere naam, het was hier namelijk Harrie Smolders die aan de start kwam met zijn Emerald dochter Empress EH Z. In een tijd van 60.46 seconden gaf hij de overwinning dan ook niet meer uit handen.

Het was Marnick Spits die met zijn Carlina Dh (v. Caretino) het dichtst in de buurt wist te komen bij de tijd van Smolders, hij noteerde met een tijd van 61.28 seconden de tweede plaats. Marijn Poelman stuurde Garinchia naar een derde plaats in een tijd van 62.55 seconden. De overige top vijf bestond uit een vierde plaats voor Christoph Verheyen met Jewel's Crystal, terwijl Anne de Doncker met haar Hitoya LCS naar een vijfde plaats reed.

1m20

In het 1m20 was het Anouk de Proft die in het zadel van Eleonore Blue de winst met een tijd van 27.23 seconden op naam wist te schrijven. Zij bleef zo voor op Vicky van der Poel die met Imposante de Muze een tweede plaats noteerde in 29.19 seconden. Voor Thomas de Wit was er met Tools nog een derde plaats, zij noteerden daarbij een tijd van 32.50 seconden.