Harrie Smolders imponeert in Birmingham

Harrie Smolders imponeert in Birmingham
Er gaat geen wedstrijd voorbij of Harrie Smolders haalt de prijzen.  Gisteravond sprong John Whitaker naar de overwinning in de 1.55m hoofdrubriek van de 'Horse of the Year' show in Birmingham.

Er werd gereden over twee omlopen waarbij de eerste  omloop volgens een Tabel A werd verreden en de tweede omloop als Tabel C. John Whitaker sprong daarbij naar de overwinning in 29,07 seconden met de 15-jarige Arko III-hengst,  ARgento. Landgenoot Phillip Miller volgde op de tweede plaats met onder het zadel Roulette H.

In het zadel van de 8-jarige ruin klokte Miller foutloos af in 29,49 seconden. Emma Augier de Moussac volgde met de BWP-merrie, J.C.S. Chacco Dia (v. Diarado) op de derde plaats.

Beiden met twee punten in  de barrage volgden Paul Kennedy (Cartown Danger Mouse, v. Harlequin du Carel) op vier en Anthony Condon (Balzac, v. Oklund) op vijf.

Harrie Smolders en de 10-jarige Indoctro-ruin, Cas 2 hield het foutloos in de eerste omloop en sprong één balkje uit de lepels in de tweede omloop. Het duo haalde uiteindelijk de zevende plaats. Slechts tien combinaties kwamen aan de start in de tweede omloop.

Klik hier voor de resultaten