Glenn Knoester stuurt Clint Easter naar vijfde plaats in Herning

Glenn Knoester stuurt Clint Easter naar vijfde plaats in Herning
In Denemarken werd in Herning zojuist een 1m50 3 ster competitie verreden. Hier was er winst voor de Zweed Rolf-Göran Bentsson die met zijn Oak Grove's Carlyle (v. Casall) naar de snelste tijd wist te rijden in de tweede ronde met 36.35 seconden.

Daarmee verwees hij de Duitser Sven Fehnl naar een tweede plaats. Fehln zadelde voor deze rubriek zijn KWPN merrie Deep Blue Bridge S (v. VDL Zirocco Blue) met wie hij in 36.63 seconden door de finish wist te rijden. Zijn landgenote Eva Bengtsson noteerde met La Pasion de Caballo Ulika (v. Colman) een derde plaats. Zij kwamen daarbij rond in een tijd van 36.84 seconden.

Verder was er nog een vierde plaats voor Benedikte Rie Truelsen en de Zangersheide merrie Cassina Z (v. Cassini I) in 37.13 seconden, gevolgd door een vijfde plaats van Glenn Knoester die hij zijn schimmel Clint Easter (v. Clinton) naar 39.24 seconden wist te sturen.

Ook Robert Vos pakte nog Longines Ranking Punten in deze rubriek. Hij noteerde met de KWPN-er Darius nog een 14e plaats met 8 strafpunten.

 

Klik hier voor alle resultaten