Gewonde Marilyn Little is terug en wint meteen tijdens het WEF

Gewonde Marilyn Little is terug en wint meteen tijdens het WEF
Twee weken geleden, tijdens het Wellington Eventing Showcase, kwam de Amerikaanse Marilyn Little ten val. De Amazone is echter volledig terug van weggeweest. Gisteravond stuurde ze Clearwater (Clearway) naar de overwinning in de 1.50m-rubriek tijdens het Winter Equestrian Festival in Wellington, Florida.

De 10-jarige Holsteiner kwam in het bezit van Little via de Dutch Spot Horse Sale. Little was één van de drie barragekandidaten en meteen ook de allersnelste. Het duo klokte foutloos af in 39,27 seconden.

Marie Hecart zag zo de overwinning voorbij glippen met een verschil van bijna drie seconden. Hecart en Myself de Breve (Quidam de Revel) stopte de klok op 41,96 seconden.

Het Franse duo werd gevolgd door Mavis Spencer in het zadel van Chacco (Chacco-Blue) die de finish kruiste in 50,96 seconden met één spring- en  tijdsfout.

Samuel Parot ging reeds razendsnel in de eerste fase, dit ten koste van één balk uit de lepels. Samen met Quick du Pottier strandde hij zo op de vierde plaats. Mavis Spencer en Cornetiero vervolledigde de top vijf.

KLIK HIER VOOR DE UITSLAGEN