Gert Jan Bruggink wint finale Medium Tour in Drachten

Gert Jan Bruggink wint finale Medium Tour in Drachten
In een zeer spannende barrage heeft Gert Jan Bruggink gister avond de VDL Medium Tour finbale  gewonnen tijdens ICNN Drachten. Nogmaals onderstreepte Bruggink waarom hij de Nederlandse kampioen is en liet in Drachten zien wat barrage rijden is. In een fantastische rit was hij zes tiende sneller dan de nummer twee, Jos Lansink.

Negentien van de 71 combinaties in de VDL Prijs plaatsten zich voor de barrage van de Medium Tour finale over 1.45m. De Zweed Douglas Lindelöw zette met Casello (v. Casall) in de tweede rit meteen een snelle tijd neer, 37.07 seconde, wat hem uiteindelijk een vierde plaats zal opleveren. Twee combinaties was het  Jos Lansink met Zerlin M, waarmee hij in Mechelen de Grote Prijs won, die vol gas ging en met een tijd van 35.95 seconde niet te kloppen leek. Bertram Allen nam met de Padinus (v. Wrangler II) iets minder risico en werd met 37.00 seconde derde.

Toen kwam Gert Jan Bruggink met Cash Junior (v. Cash) die vanaf het begin er vol voor ging, hij draaide nog korter dan Lansink en won de rubriek in 35.32 seconde.

http://youtu.be/plk2szBw5_g

Bekijk hier de volledige uitslag.