Gerco Schröder rijdt Glock's Zaranza in top tien tijdens rankingproef Samorin

Gerco Schröder rijdt Glock's Zaranza in top tien tijdens rankingproef Samorin
Gerco Schröder en Glock's Zaranza (Karandasj) hebben net de achtste plaats gepakt in de Longines rankingproef CSI4* over een hoogte van 1,50m in Samorin. In deze proef met 49 geplaatste deelnemers wist de Belg Van Paesschen in 39,72 seconden de finish te bereiken in de winning round, slechts een halve seconde trager dan de winnaar Romain Duguet met Twentytwo des Biches (Mylord Carthago). Jaroslaw Skrzyczynski en Silver Shine (Califax) werden derde, zij waren een seconde trager dan Van Paesschen.

De enige Duitser in de top vijf was Marcel Marschall. Hij reed de BWP-merrie Fenia van Klapscheut (Cicero Z van Paemel) naar de vierde plaats. Ann Carton-Grootjans en Irvine ter Doorn (Toulon) claimden de tweede Belgische plaatsing in de top vijf: Zij werden vijfde.

Kevin Jochems reed Captain Cooper (Namelus R) ook in de prijzen. Zij werden elfde.

Eerder vandaag won de KWPN-merrie VDL Groep Alitta (Karandasj) nog de CSI2* met de Britse Laura Renwick. Ook HH Earley (Harley VDL) plaatste het KWPN hoog in de ranking. Deze dertienjarige KWPN-ruin werd derde met de Braziliaan Marlon Modolo Zanotelli.

Klik hier voor het volledige resultaat.