Finn Boerekamp en Mart Ijland scoren in Opglabbeek

Finn Boerekamp en Mart Ijland  scoren in Opglabbeek
De Nederlandse jeugd  blijft sterk scoren op eigen terrein in Opglabbeek.  Bij de pony's hield Mart Ijland de oranje eer hoog.




QUICK RESULTS 1.40
1. Jennifer Kuehnle - Consun
2. Calvin Böckmann - Colourful 4
3. Caro-Belle de Hornois - Idyllis L




De junioren sprongen deze ochtend op een 1.40m hoogte. Jennifer Kuehnle snelde naar de overwinning met haar Consun (Air jordan Z). Het paar bleef net geen seconde voor op Calvin Böckmann met de 9-jarige Colourful 4 (Chamerbland). Voor eigen publiek vervolledigde Caro-Belle de Hornois het podium in het zadel van de Andiamo-dochter Idyllis L.

Louise Ameeuw liet opnieuw van zich horen bij de Children. De Belgische amazone moest enkel Marie Damerio voor zich dulden met de KWPN-merrie, Bugatti (Utopie). Ameeuw volgde op de tweede plaats met haar Kannan-zoon Bamako M'Aurea. Finn Boerekamp vervolledigde het podium met onder het zadel Gucci (Chellthago Z).

Mart Ijland scoort bij de pony's

In het zadel van Moonfighter Machiavelli (Goliath van de Groenweg) bleef de Belgische amazone in de pony-rubriek, nipt voor op Mart Ijland met Whos Bits N Pieces (Cavalier Two For Joy). Jef Peeters en Rik Nauta vervolledigden de top vijf.

Peeters sprong naar de derde plaats met Evona (Chello III VDL) en volgde zichzelf op met onder het zadel Qatar Optimus (Orchid's Romario). Rik Nauta vervolledigde het Belgische feest met zijn Conrenzo (Country).

Alle resultaten