Farrington en Voyeur naar de wereldbeker winst in Toronto

Farrington en Voyeur naar de wereldbeker winst in Toronto
Deze nacht heeft Kent Farrington nogmaals bewezen waarom hij de nummer één van de wereld is. In totaal hielden slechts drie combinaties het foutloos in de barrage van de 1.60m wereldbeker manche in Toronto. Farrington wist daarbij als enige onder de 36 seconden te blijven met de 15-jarige KWPN-ruin, Voyeur (v. Tolano van 't Riethof).

Farrington en G.C.J. van Kooten's fokproduct gingen Shane Sweetnam met de 9-jarige Main Road (v. Heartbeat) vooraf. De Ierse springruiter en de 9-jarige ruin klokte foutloos af in 36,84 seconden.

Sharn Wordley sprong naar de derde plaats met de 13-jarige Baloubet du Rouet-zoon, Barnetta. In totaal haalden zes duo's de barrage. Elizabeth Madden strandde net buiten het podium met haar 11-jarige Breitling (v. Quintero).  Ian Millar, sprong eerder die dag al naar de winst. Samen met de 14-jarige BWP-ruin, Dixson (v. Vigo d'Arsouilles) haalde hij de vijfde plaats.

Nicola Philippaerts haalde de prijzen net niet. Samen met de 10-jarige H&M Harley vd Bisschop (v. Dulf vd Bisschop) noteerde hij twee springfouten en haalde zo de 14de plaats.

Klik hier voor de resultaten