Eric Van der Vleuten Jr. Ziet internationaal podium voorgaan in Treffen

Eric Van der Vleuten Jr. Ziet internationaal podium voorgaan in Treffen
In het Oostenrijkse Treffen is Eric van der Vleuten Jr. zijn dag goed begonnen . In de 1.45m Grote Tour van de internationale tweester rubriek kwam Van der Vleuten als één van de laatste aan de start. Uiteindelijk sprong hij samen met de 10-jarige Carthino Z-zoon, Casantos naar de vierde plaats.

De overwinning was weggelegd voor Spanje dankzij Ismael Garcia Roque. In het zadel van de negenjarige Durania K (v. Douglas M) sprong de Spaanse springruiter foutloos rond in 64,25 seconden. Hij bleef zo met zijn KWPN-merrie net geen vijf seconden voor op Lucas Porter.

Porter en de 12-jarige Diamonte Darco (v. Unbelievable Darco) klokte foutloos af in 69,07 seconden, goed voor de tweede plaats. Het podium werd afgewerkt door Duitsland's Denis Nielsen met onder het zadel DSP Cashmoaker (v. Calido I).

Theresa Pachler (Acorada 11) en Evie Buller (Stanley 151) volgden op een respectievelijke vijfde en zesde plaats.  Net buiten deze top zes haalde Ben Schröder zijn slag in huis. Samen met Glock's Champions Ludwig (v. Ludwig Ass) plaatste Schröder zich op de zevende stek.

Klik hier voor de resultaten