Doron Kuipers naar vijfde plaats in GP Costa del Sol Tour

Doron Kuipers naar vijfde plaats in GP Costa del Sol Tour
Ook in het Spaanse Mijas eindigde de dag met een Grand Prix. Deze Master GP op een hoogte van 1m45 werd gewonnen door de Britse Laura Renwick en haar Bintang II (v. Tangelo van de Zuuthoeve). De combinatie kwam daarbij foutloos rond in een tijd van 45.16 seconden in deze negenkoppige barrage.

Ze bleef voor op de Spanjaard Santiago Nuñez Riva die hier met Vidar (v. concorde) naar de tweede plaats wist te rijden door een tijd neer te zetten van 47.89 seconden. De Braziliaan Sergio Neuppmann noteerde de derde plaats met zijn Chicca Blue (v. Chacco Blue) die ook foutloos bleven en rondkwamen in 49.95 seconden.

De top vijf bestond vervolgens uit een vierde plaats voor de Deense Rikke Barker die met Quitha Blue (v. Chacco Blue) naar een tijd wist te rijden van 50.97 seconden. Voor Nederland was er opnieuw een mooi resultaat, ditmaal van Doron Kuipers die hier met Zucces (v. Gerlinus) naar de vijfde plaats wist te rijden. Hij noteerde in de barrage 4 strafpunten in een tijd van 44.67 seconden, waarmee hij dus wel de snelste deelnemer uit het veld was.

Klik hier voor alle resultaten