Dennis van den Brink en Jelmer Hoekstra 'on top' in Oliva

Dennis van den Brink en Jelmer Hoekstra 'on top' in Oliva
Ook in Oliva Nova staan de jonge centraal vandaag. Bij de zevenjarigen leverde de Belgische hengst, Ogano Sitte, de winnaar met Nederlander, Dennis van den Brink, in het zadel.




QUICK RESULTS
1. Dennis Van den Brink - Ogano Girl Z
2. Clem Mcmahon - Hilton Up The Banner
3. Marit Haarr Skollerud




In het zadel van de Zangersheide-merrie, Ogano Girl Z (Ogano Sitte) snelde Dennis van den Brink naar de overwinning. Samen met het fokproduct van Stal de Krochten hield de Nederlander als enige de chrono onder de 40 seconden. Met bijna één seconde verschil volgde Clem Mcmahon op de tweede stek met onder het zadel Hilton Up the Banner (Je T'Aime Flamenco).

De in-België-wonende Noorse amazone, Marit Haarr Skollerud vervolledigde het podium met de Emerald-merrie, Eluna Ci Z. Net buiten het podium volgden Maximilian Lill met Catch The Cash (Conway 13) op vier en Dennis van den Brink met Harina Touch W (Untouched) op vijf.

In de rubriek voor vijfjarigen leverde Dieu Merci Van T&L de winnaar. De familie Van Bunder en Geurts hun fokproduct, Diva du Cache Pot Z leverde Shannon Meinert Ketterle de overwinning voor Jelmer Hoekstra in het zadel van Alex Geurts' Esteban's Twinkeling Z (Emerald).  Sofie Svensson vervolledigde het podium. Op de rug van Cieran (Casall) bleef de Zweedse Jelmer Hoekstra met Alex Geurts' Casilo (Casall) voor.

Uitslag 7-jarigen