Daniel Deusser snelt naar de overwinning met Kiana van het Herdershof. Maikel van der Vleuten volgt in de prijzen.

Daniel Deusser snelt naar de overwinning met Kiana van het Herdershof. Maikel van der Vleuten volgt in de prijzen.
Het is vol spanning aftellen naar de Rolex Grand Prix. Zal Niels Bruynseels zijn titel verlengen en zo de extra bonus in ontvangst nemen? Zojuist warmden de vijfster combinaties op de Dutch Masters alvast op met een 1.45m Ranking rubriek.




QUICK RESULTS
1. Daniel Deusser - Kiana van het Herdershof
2. Peder Fredericson - H&M Kirlo van den Bosrand
3. Steve Guerdat - Ulysse Des Forets




In deze 1.45m rubriek werd er rechtstreeks op tijd gereden. Daniel Deusser greep uiteindelijk de overwinning met de 9-jarige BWP-merrie, Kiana van het Herdershof (Toulon).  Etienne Gansbeke zijn fokproduct werd tot 2017 uitgebracht door België's LRV Indoor kampioen, Raf Kooremans. Het duo wist als enige onder de 43 seconden te finishen en bleef zo Peder Fredricson met de Cardento I-zoon, H&M Kirlo van den Bosrand voor.

Kirlo verhuisde recent van de in-België-wonende Zweedse amazone, Oliva Kinneson naar de stallen van Fredricson. Steve Guerdat werkte het podium af met zijn 11-jarige Ulysse des Forets (Col Canto). Het paar bleef nipt voor op Bertram Allen met Izzy By Picobello  (Cicero Z) en Emanuele Gaudiano met Kingston van het Eikenhof (Epleaser van t Heike).

Voor Nederland volgden Maikel van der Vleuten met Beauville Z (Bustique) en Leopold van Asten met VDL Groep Falco op een zevende en achtste plaats in de uitreiking.

Uitslag