Colombia aan de haal met GCL proef te Valkenswaard, derde plaats voor Maikel van der Vleuten

Colombia aan de haal met GCL proef te Valkenswaard, derde plaats voor Maikel van der Vleuten
Carlos Enrique Lopez Lizarazo wist zich helemaal bovenaan te plaatsen in de Global Championship League competitie over 1.50/1.55m te Valkenswaard. De proef telde mee voor de Longines Ranking. In 39.33 seconden wist hij de meet te halen op de rug van Cuplandra (v. Upgrade). Op de tweede plek zagen we Kent Farrington (USA) eindigen samen met Dublin (Cobra x Colida) die binnenkwamen na 40.06 seconden. Top drie werd afgesloten door Nederlander Maikel van der Vleuten die aan de start kwam met VDL Groep Quatro (v. Quaprice Bois Margot) en afwerkte in 40.86 seconden.

Ook de Duitsers mogen fier zijn, want met een vierde plaats wist Marco Kutscher zich nog netjes in de top vijf te nestelen samen met Clenur (v. Carinue) en dat na 42.85 seconden. Last but not least zagen we Nicola Philippaerts stranden op een vijfde plaats eindigen met elfjarige Zangersheide hengst Aikido Z (v. Accardi).

Op de achtste plaats komen we Harrie Smolders (NED) nog tegen, hij bereed Capital Colnardo. Een plaatsje lager zien we Johnny Pals, eveneens Nederlander met Vignet eindigen.

Voor alle resultaten klik hier