Chloe Asten geeft Belgen het nakijken in Lummen

Chloe Asten geeft Belgen het nakijken in Lummen
Chloe Asten was vanmorgen in goede vorm tijdens de Spring Tour in Lummen. In de rubriek over 1.35m was ze een groep sterk rijdende belgen te snel a met haar 8-jarige Lorelei van het Watershoot Z (v. Lord Z). Sven Van Dijck volgde achter de Brits op de tweede plaats, terwijl Julien Denaeyer derde werd.

In een barrage met 17 cobinaties was de Britse amazone iedereen te snel af met de Lord Z-dochter. Samen met de schimmel kwam Asten in 35.22 seconden bijna een seconden sneller over de eindstreep als haar Belgische belagers. Van Dijck kwam met de 9-jarige Querly R Z (v. Quannan R) nog het meest in de buurt van de sneller amazone uit Groot-Brittannië. Hij stuurde zijn merrie in 36.20 seconden rond en eiste daarmee de tweede plaats op.

Denayer zat zijn landgenoot op de hielen met Quilina Z (v. Quidam De Revel), maar moest 0.15 seconden toegeven op Van Dijck en werd derde. De rest van de top 5 ging eveneens naar Belgische combinaties. Maxine Hermegnies sprong met Brownie and Cream (v. Quintero) naar een vierde plaats en Sarah Daems werd vijfde met Chocolat Frost.

Kijk hier voor alle resultaten