Champions League competitie van St Tropez voor Shanghai Swans

Champions League competitie van St Tropez voor Shanghai Swans
De Global Champions League in St Tropez komt tot een conclusie met een overwinning voor de Shanghai Swans. Vandaag werd op deze mooie locatie de tweede ronde verreden over 1m60 hoogte waar we Pedro Veniss met Quabri de I'Isle en Daniel Deusser met Tobago Z (v. Tangelo van de Zuuthoeve) beiden een geweldige foutloze ronde verreden. Met hun twee foutloze ronden in de eerste ronde kwam hun totaal uit op 0 strafpunten in 139.44 seconden wat genoeg was voor de overwinning.

Een tweede plaats was er voor de London Knights die vanmiddag werden vertegendwoordigd door Ben Maher en Winning Mood (v. Winningmood van de Arenberg) en Olivier Philippaerts met zijn schimmel H&M Legend of Love (v. Landzauber) die 4 strafpunten tegen kregen. Met de 4 strafpunten in de eerste ronde van Maher kwam hun eindtotaal uit op 141.76 seconden en 8 strafpunten.

Een derde plaats was er voor Chantilly Pegasus met Roger Yves Bost met Sunshine du Phare (v. Kannan) en Carlos Enrique Lopez Lizarazo met Admara 2.

De vierde plaats was voor Miami Celtics, terwijl Valkenswaard United naar de vijfde plaats reed.

De individuele winst was voor Carlos Enrique Lope Lizarazo met de KWPN-er Admara 2 (v. Padinus) in 64.99 seconden. Sameh El Dahan (EGY) en Suma's Zorro (v. Douglas) werden tweede in 66.69 seconden, gevolgd door Sergio Alvarez Moya met Charmeur (v. Numero Uno) in 67.92 seconden die derde werden.

Klik hier voor alle individuele resultaten

Klik hier voor de teamresultaten