Canabis d'Albain wint 2e kwalificatie Wereldkampioenschap zesjarige paarden in Lanaken

Canabis d'Albain wint 2e kwalificatie Wereldkampioenschap zesjarige paarden in Lanaken
Het is de hengst Canabis d'Albain die in Lanaken de 1m30 2e kwalificatie voor de zesjarige paarden op naam schrijft. In de titel voor het Wereldkampioenschap weet deze Baloubet du Rouet zoon een knappe prestatie neer te zetten onder de Fransoos Alexis Bouillot. Het tweetal reed er naar een tijd van 62.72 seconden.

Het is de Ier Michael Pender die de hengst HHS Javas Gucci (v. Luidam) vervolgens naar een tweede plaats stuurt met 62.82 seconden. Zijn landgenoot Kenneth Graham weet met Pacino Amiro (v Pacino) op de derde plaats te eindigen in een tijd van 63.05 seconden.

De Zangersheide merrie Concordia Z (v. Chiquitano Z) wist met amazone Sofia Westborg de vierde plaats te behalen, terwijl George Whitaker zijn Shooting Star (v. Voss) naar de vijfde plaats stuurde.

Mathy Francois Jr stuurde Shades II naar de zesde plaats in 64.39 seconden. Walter Lelie en de Emerald dochter Elle van 't Ameldonk Z worden 16e, terwijl Axel Vandoorne met Bono ter Linden (v, Bamako de Muze) naar een 18e plaats rijden.

Voor Nederland zien we Tani joosten die Carioca de Riverland (v. Epsom Gesmeray) naar de 15e plaats stuurt. Terwijl Peter Olthof met Hummer-N (v. Quasimodo) naar een 19e plaats rijdt. In totaal behaalden 63 combinaties foutloos de finish.

Vijfjarigen

In de rubriek voor de vijfjarigen weten 103 combinaties foutloos aan de finish te komen. Ook hier werd de tweede kwalificatie verreden.

Klik hier voor alle resultaten