Billy Twomey schrijft Grote Prijs Sunshine Tour op naam

Billy Twomey schrijft Grote Prijs Sunshine Tour op naam
In de 1m55 Grote Prijs van Vejer de la Frontera in de Sunshine Tour is het de Ier Billy Twomey die naar de winst rijdt. Hij kon hiervoor rekenen op zijn Kimba Flamenco (v. Je t'Aime Flamenco) die hij in een tijd van 36.00 seconden door de finish wist te sturen.

Daarmee bleef hij voor op de Duitser Michael Viehweg die hier met zijn Lord of Pezi (v. Lord Pezi) naar de tweede plaats weet te rijden in een tijd van 36.50 seconden. Het was vervolgens Eduardo Alvarez Aznar die zich als derde op het podium mocht opstellen. Hij rekende vanmiddag op zijn Uqualin du Saulcy (v. Quaprice du Bois Margot) die hij in een tijd van 37.10 seconden rond wist te sturen.

De overige top vijf bestond uit een vierde plaats voor Manuel Fernandez Saro met zijn Usador du Rouet die in 38.00 seconden door de finish kwam. Op de vijfde plaats vinden we twee combinaties, dit waren de Zwitser Cario Pfyffer met Giuliio 8 en de Britse Holly Smith en haar Hearts Destiny die hier beiden naar een tijd wisten te rijden van 40.10 seconden.