Bertram Allen heer en meester in Grand Prix Stockholm

Bertram Allen heer en meester in Grand Prix Stockholm
In Stockholm werd zonet de CSI4* Grand Prix verreden. In deze 'Sweden Grand Prix by H&M' kwamen 18 combinaties aan de start. Deze proef werd over twee verschillende rondes gereden. Uiteindelijk was het de Ier Bertram Allen die als enige erin slaagde om twee keer een foutloze ronde af te leggen. Hij kon hiervoor rekenen op zijn 12-jarige merrie Molly Malone V (v. Kannan). Allen en Molly wonnen op zo dus op een overtuigende manier.

Janika Sprunger eindigde op de tweede plaats. Van de vijf ruiters die in de tweede ronde mochten aantreden, reed zij de snelste tweede ronde. Samen met Bonne Chance CW (v. Baloubet du Rouet) liet ze over de twee omlopen alle balken in de lepels, maar een tijdsfout in de eerste ronde verwees hen naar de tweede plaats. Hetzelfde gebeurde bij Piergiorgio Bucci. De Italiaan legde met Casallo Z (v. Casall) wel twee foutloze rondes af, maar kreeg een tijdsfout in de eerste omloop. Uiteindelijk eindigde hij met een tijd van 39,55 seconden op de derde plaats.

Geir Gulliksen (Edesa S Banjan) en Karin Martinsen (Quantos) eindigden respectievelijk op de vierde en de vijfde plaats.

Klik hier voor de resultaten