Belita in de prijzen tijdens Split Rock Jumping Tour

Belita in de prijzen tijdens Split Rock Jumping Tour
Gisteren ging de Split Rock Jumping Tour van start op Amerikaanse bodem. In de openingsrubriek werden de hindernissen gebouwd op een hoogte van 1.30m. Daarin sprong Adam Prudent naar de overwinning. Emanuel Andrade greep dan weer de overwinning in de hoofdrubriek.

Adam Prudent sprong naar de overwinning in de 1.30m rubriek. In totaal kwamen 105 combinaties aan de start. Samen met Douwe klokte de Franse springruiter foutloos af in 51,903 seconden. Met ruim één seconde bleef hij zo voor op Venezuela's Emanuel Andrade. Andrade en de KWPN-merrie Belita (v. Ukato) stopte de tijd in 52,913 seconden. Alejandor Karoyli werkte het podium af met Monica Carrera's Arena Du Pachis ET (v. Tlaloc la Silla)

In de hoofdrubriek nam Andrade revanche en sprong zo naar de overwinning. Samen met de Belgische merrie,  Jenni's Chance, in het verleden nog uitgebracht door Ben Beevers. Op de rug van de Clinton-dochter klokte hij foutloos af in 58,517 seconden. Andrade bleef zo voor op zichzelf met  Gran Mamut. Ditmaal ongeveer twee seconden trager. Peter Lutz werkte het podium af met QSB Equestrian.