Beezie Madden stuurt Jiva Van 't Broekend naar de hoofdwinst in Canada

Beezie Madden stuurt Jiva Van 't Broekend naar de hoofdwinst in Canada
Op zaterdag hebben Beezie Madden en Bliss Heers voor Amerikaanse power gezorgd in Calgary. Op Spruce Meadows overwon Madden de 1.50m speed rubriek terwijl Bliss Heers de 1.50m Canadian Utilities Cup overwon.

Madden stuurde haar Belgische Jiva (ex. Jiva van 't Broekend) foutloos naar de overwinning. In het zadel van de 10-jarige BWP-merrie van Concorde x Nonstop was Madden slechts een tiende van een seconde sneller dan Kent Farrington. Jiva werd gefokt door Jan Linssen. Kent Farrington volgde op de tweede plek met de 11-jarige Casall-merrie, Austria 2.

Het podium werd afgewerkt door Jordan Coyle met onder het zadel Picador (Lupicor). Coyle zette de snelste tijd neer, maar sprong daarbij één balk tegen de vlakte wat vier extra seconden toevoegde aan zijn tijd. Net buiten het podium volgden Stella Manship (Dundalk, v. Douglas) en Darragh Kenny (Cazador LS, v. Casall La Silla) op een vierde en vijfde plek.


Bliss Heers overheerst

De 1.50m Canadian Utilities Cup kwam uiteindelijk neer op een zeskoppige barrage. Uiteindelijk overwon Bliss Heers met haar Antidote de Mars (Diamant de Semilly).

Alle resultaten