Bas Moerings en Harrie Smolders verzekeren Nederlandse successen in Valkenswaard

Bas Moerings en Harrie Smolders verzekeren Nederlandse successen in Valkenswaard
Op het bijterrein bepaalden de jonge springpaarden vandaag het programma in Valkenswaard. Bij de zevenjarigen overwon Emanuele Gaudiano met onder het zadel Calgary (Centadel).




QUICK RESULTS 7yo
1. Emanuele Gaudiano - Centadel
2. Lars N Pedersen - Boegegaarden Gladiola
3. Emma Stoker - Milton




De vijfjarige springpaarden kwamen als eerste aan de start. Vincent Zacharias Bourguignon sprong daarbij naar de overwinning met zijn Classified SR. Het paar hield met ruim één seconde verschil, Teddy van de Rijt met Jeekels -K (Cidane) achter zich. Emma Stoker vervolledigde het podium in deze rubriek met onder het zadel Chico II (Escudo I).

Bij de zesjarige springpaarden snelde Emanuele Gaudiano naar de overwinning met net geen drie seconden voorsprong. Gaudiano overwon in het zadel va de 6-jarige Nikolaj de Music. Deze Nabab de Reve-nazaat is een fokproduct van Walter Lelie. Het paar werd opgevolgd door Emily Sage met I Am A Harley (Harley VDL), terwijl België's Guy Janssens het podium afwerkte met Nostalgie (Emerald).

Net buiten het podium strandde Bas Moerings voor eigen publiek op de vierde stek. Op de rug van Ipsthar (Denzel van t Meulenhof) bleef Moerings Pascale Haep met Happy Melody De la Defliere (Button Sitte) voor.

Ook bij de zevenjarigen was er geen houden aan Emanuele Gaudiano. Samen met de Centadel-nazaat, Calgary bleef Gaudiano Lars N Pedersen met Boegegaarden Gladiola( Boegegaardens Graf Stakkato) voor. Emma Stoker vervolledigde het podium op de rug van de Emerald-zoon, Milton.

Net buiten het podium strandde Pascale Haep op de vierde plek met haar Chartraine Pre Noir. De Belgische bleef de LGCT-winnaar van Shanghai, Danielle Goldstein voor. Goldstein vervolledigde de top vijf met Hipica (Plot-Blue), voor Harrie Smolders met Calina (Ci Ci Senjor ASK).

uitslag 5-jarigen

uitslag 6-jarigen