Bas Knijff in de prijzen op Toscana Tour

Bas Knijff in de prijzen op Toscana Tour
Op de Toscana Tour sluit de dag af met een rubriek voor de vijfjarigen over een twee-fasen parcours op een hoogte van 1m15. Daar zien we voor Bas Knijff tweemaal mooie resultaten. Zo wist hij met de KWPN merrie Irocca van de Postbaan (v. Montender 2) foutloos te blijven en kwalificeerde zich zo in een tijd van 37.77 seconden. Met zijn andere paard It's Me een nakomeling van Charisma noteerde hij een 14e plaats met 4 strafpunten.

Diverse Italianen bleven ook van het hout, waaronder Mattia Brocchi en zijn Daloubet del Colle (v. Corofino) die hij rondstuurde in 39.96 seconden. Voor Luca Coata was er eveneens een foutloze ronde in het zadel van Breezer Degli Assi (v. Eurocommerce Berlin) in 39.10 seconden.

Verder zagen we nog een foutloze ronde voor João Victor Castro die hier met de Zangersheide merrie Victoria d'Ive Z (v. Vleut) foutloos rond wist te komeb in 36.84 seconden. Ook de Britse Helena Cassir reed in de prijzen met haar Bamata Z, een Zangersheide merrie van Big Star Jr KZ. Zij kwamen echter met 4 strafpunten door de tweede ronde. In totaal wisten 12 combinaties zich te kwalificeren voor de tweede ronde.

Klik hier voor alle resultaten