Bart van der Maat schittert op Grand Prix podium de Peelbergen

Bart van der Maat schittert op Grand Prix podium de Peelbergen
Negen combinaties kwalificeerden zich voor de barrage van de CSI2* Grote Prijs op het Hippisch centrum de Peelbergen.  Vier combinaties werkten het verkort parcours foutloos af. De Britse springruiter, James Billington sprong naar de eindwinst met de 9-jarige KWPN-merrie, Fancy Roos VDL.




QUICK RESULTS
1. James Billington - Fancy Roos VDL
2. Bart van der Maat - Queen of Lightness
3. Douglas Lindelöw - Casquo Blue




Billington wist als enige de chrono onder de 35 seconden te houden. Samen met zijn 9-jarige dochter van Baltic VDL klokte Billington foutloos af in 34,84 seconden. Het duo bleef zo ruim één seconde voor op Bart van der Maat die zijn Queen of Lightness (Quintender 2) foutloos door de eindmeet loodste in 35,98 seconden.

Als laatste ruiter aan de start sprong Douglas Lindelöw uiteindelijk naar een derde plaats met Casquo Blue (Chacco-Blue). De Zweed bleef op zijn beurt net geen twee seconden voor op Davide Kainich met Arian (Cornet Obolensky).

Voor eigen publiek vervolledigde Remco Been de top vijf. De Nederlandse springruiter tikte één balk uit de lepels in het zadel van de Heartbreaker-zoon, Holland vd Bisschop.

volledige uitslag