Bart Haselbekke en Jonnathan Dixon regeren op het Outdoor Wierden.

Bart Haselbekke en Jonnathan Dixon regeren op het Outdoor Wierden.
Nadat de jeugd de piste van  het Outdoor Wierden inpalmde zijn de internationale CSI2* combinaties vandaag van start gegaan. In de 1.40m hoofdrubriek moest Chantal Regter Groot-Brittannië's Jonathan Dixon voor zich dulden.  De Brit won eerder vandaag ook al de 1.35m proef.

De dag besloot vandaag met de 1.40m hoofdrubriek. Samen met de 10-jarige Warrant-merrie, Esunja overwon Dixon met slechts drie honderdsten van één seconde voorsprong. Chantal Regter volgde op de tweede plaats met de 14-jarige Quilando (Quintender) en bleef zo Remco Been met Balou van het Molenhof Z (Berlin) voor.

Remco Been deelde de derde plek met de winnaar, Jonathan Dixon, dan wel met onder het zadel Guus-Geluk (Diarado). Voor eigen publiek vervolledigde Harrie Wiering de top vijf met Suus Kuyten's Fantasy Colada (Azteca VDL).

Bart Haselbekke wint

Eerder vandaag overwo Bart Haselbekke de CSI1* Big Tour. In deze 1.30m rubriek hield Haselbekke met Dorus (Sam R), Jonathan Dixon met Bahamas Courage (Baltimore) voor. Dixon's landgenoot Alexander Mclean vervolledigde het podium met Goemanen Musterd (VDL Zirocco Blue).