Bart Bles rijdt zich naar een derde plaats in de 1.40m rubriek van Bonheiden

Bart Bles rijdt zich naar een derde plaats in de 1.40m rubriek van Bonheiden
In Bonheiden werd gisteren een hoofdrubriek van 1.40m verreden en ook nog een aantal jonge paarden proeven.

In het 1.40m was de winst voor Frankrijk en Gregory Cottard met zijn Une Futee de Wy (v. Diament de semilly), ze bereikten de finish in een tijd van 61.65 seonden. De tweede plaats was voor de Britse Laura Mantel en haar Glory B (v. Caretino Glory), hun tijd bedroeg 63.16 seconden.

Op drie staat de Nederlander Bart Bles met zijn paard Pandora 258 (v. Perigueux), hun chrono tikte af bij een tijd van 65.61 seconden. De vierde plaats was voorbehouden voor de Brit Graham Babes en zijn Boucheron (v. Valentino DDH) met een tijd van 66.12 seconden. De Brit Mark Turnbull en zijn Cartouch III (v. Tangelo van de Zuuthoeve) , bereikten de finish in een tijd van 66.81 seconden.

In de proef voor de 5-jarigen paarden was de winst voor de Belgische Guy Beyers en zijn paard Mito vd Zilverenhoek (v. Mylord Carthago), hun tijd bedroeg 30.16 seconden. Plaats twee was voor de Belgische amazone Marjan de Wachter en haar paard Gute Tochter (v. Der Senaat), hun tijd bedroeg 30.23 seconden.

Vier was voor Lisa de Ridder en haar Gysmo du Houssoit (v. Ugano SItte), hun tijd stopte bij 33.78 seconden.

In het 1.30m voor de 7-jarigen paarden waren de drie medailles alle drie voor Nederland en Bart Bles met zijn Allegria du val Henry (v. Quite Easy I ), de tweede plaats was voor Dave Maarse en zijn Falcon (v. Carambole N.O.P.). De bronzen medaille was opnieuw voor Dave Haarse, deze keer met zijn paard Fashion (v. Ustinov.)

Voor meer resultaten klik hier.