Bart Bles en Frank Scuttert imponeren tijdens Youngster finale in Moorsele

Bart Bles en Frank Scuttert imponeren tijdens Youngster finale in Moorsele
Deze middag staat de driesterren Grote Prijs op het programma in het Belgische Moorsele. Zojuist werkten de zevenjarige paarden hun finale af. Na een slepende barrage won Michael Duffy in het zadel van Scenletha.

Samen met de Hunter's Scendix-dochter klokte de Ierse springruiter foutloos af in 38,51 seconden. Scenletha genoot haar internationale opleiding onder het zadel van Ivo Biessen. De NEderlandse springruiter, Bart Bles volgde Duffy op op de tweede plaats.

Op de rug van Allegria Du Val Henry (v. Quite Easy I) stopte Bles de timer op 38,99 seconde en bleef zo nipt voor op lokale springruiter, Axel Vandoorne met de BWP-merrie Kimira Van het Kluizebos (v. Boris van het Kluizebos ).

In de 1.40m parcours volgde Frank Schuttert net buiten het podium op de vierde plaats. Met onder het zadel Alanix Hero Z (v. Aganix du Seigneur Z) bleef hij Alexis Borrin met Alea de la Marque voor.

Cederick Deknudt sloot  af in stijl met een zesde plaats. Samen met Fantasy vd Windeweg vergezelde hij landgenoot Rik Hemeryck (Cassamoon) in de prijsuitreiking.