Bart Bles en Bart van der Maat beste Nederlanders in Sentower Park

Bart Bles en Bart van der Maat beste Nederlanders in Sentower Park
In het Belgisch Limburgse Sentower Park is er deze week weer een mooie internationale wedstrijd aan de gang. Diverse landgenoten zijn dan ook afgezakt naar dit evenement, en dat werpt zijn vruchten af. Vandaag behaalden Bart Bles en Bart van der Maat de beste plaatsen.

Bart Bles wist in de CSI* 1,30m zowel de vierde als de zevende plaats te pakken. Die vierde plaats behaalde hij met Allegria du Val Henry, een zevenjarige dochter van Quite Easy. Donner IK (Deauville van T&L) sprong onder Bles naar de zevende plaats. De overwinning in deze proef ging naar de Belg Wilm Vermeir. Hij nam zowel de eerste als de tweede plaats in beslag met Jinternel (Diamant de Semilly) op 1, en met Jes van 't Hoogeinde (Toulon) op twee.

In de Prijs Equnews was het dan weer Bart van der Maat die de beste Nederlandse prestatie toonde. Dat deed hij met Dalton, een zoon van Vaillant x Roven. Met deze negenjarige KWPN'er bleef hij foutloos in beide fases. De Fransman Titouan Schumacher won met Ukulele Brimbelles (Berlin).

Klik hier voor alle resultaten.