Anthony Condon naar winst met KWPN'er Guadelupe in Sentower

Anthony Condon naar winst met KWPN'er Guadelupe in Sentower
De rubriek voor 5- en 6-jarige paarden deze ochtend in Sentower werd gewonnen door de Ier Anthony Condon. Met onder het zadel de 6-jarige KWPN gefokte merrie Guadelupe (Zambesi x Papillon) finishte hij in een Barema A rechstreeks op tijd als snelste in 63.10 seconden.

De tweede plaats was voor de Zweedse amazone Sofia Westborg. Zij verscheen in de ring met de 6-jarige ruin Lafayette van Overis ( Kashmir van Schuttershof x Tauber van het Kapelhof).

Beste vijfjarige was de BWP ruin Magic Chanti onder de amazone uit Groot-Brittannië Chloe Aston. In een tijd van 64.79 seconden strandde zij op de derde plaats.

De top vijf werd vervolledigd door 2 Franse combinaties. Baptiste Couperie met de Selle francais merrie Babacool (Dollar dela Pierre x Urbain du Monnai) finishte op de vierde plaats. Sophie Michiel en Bagheera de Jaldis (Guapard de Brekka x Querlybet Hero) nam plaats vijf in beslag.

Mike Van Olst (Solid Gold Z), Viktor Baem (Grandino H) en Carmen Moors ( Majoor van de Moorskeshoeve) vervolledigden de top 8.

Klik hier voor de resultaten.