Anouk van der Pluijm neemt de leiding in de ochtendrubriek in Valkenswaard

Anouk van der Pluijm neemt de leiding in de ochtendrubriek in Valkenswaard
Reeds om 8u ging de eerste rubriek in Valkenswaard van start, een proef voor vijfjarige paarden waarin onze landgenote Anoek van der Pluijm de leiding wist te nemen. Ze reed Icen (Iceman de Muze) in 66,99 seconden door de finish en wist daarmee anderhalve seconde voor te blijven op Valentijn de Bock, hij reed Nutellah-C & Db (Inshallah de Muze).

James Peeters vervolledigde met zijn Narengo Stb (Bisquet Balou C) het podium in 68,69 seconden.

Donald Whitaker eindigde net naast het podium met Nero van de Kwade Heyde (Echo van T Spieveld) onder het zadel. Sonia Stacquez wist de top vijf af te sluiten in het zadel van Stakkira 6 (Stakkato).

Klik hier voor de resultaten.

Ook de Final voor 6-jarige paarden ging reeds vroeg van start, daarin ging de overwinning ging naar Groot-Brittanië, Donald Whitaker reed zijn Chilli (Colestus) in 34,56 seconden als snelste dubbel foutloos rond. Hij werd een seconde later opgevolgd door William Rekert en Hot Bluebird (Plot Blue).

Het podium werd door Alberto Zorzi en Adele Z (Air Jordan) vervolledigd, zij finishten in 37,31 seconden.

Die Ier Ivan Dalton eindigde net naast het podium in het zadel van Chrome d'Eclipse (Dollar Delapierre). Alexander Housen reed voor België naar de vijfde plaats met Duel de Hsp (Diamant de Semilly).

Klik hier voor de resultaten.