Annelies Vorsselmans tweede bij GP Gent

Annelies Vorsselmans tweede bij GP Gent
Jody Bosteels trekt de goede lijn van de voorbije internationale concours door met een overwinning in de Grote Prijs van Gent!

In een barrage met 13 combinaties zette hij als 3e combinatie met de 10-jarige Explosiev 111 (v. Action Breaker) de snelste tijd neer. Er wisten maar 4 combinaties foutloos te blijven in de barrage. Stephex Stables amazone Annelies Vorsselmans, die vorig jaar nog voor Eurocommerce reed, werd 2e met Equita van 't Zorgvliet (v. Cassini). Nadege Janssen nam met Rolls d'Elbe (v. Luccianno) de 3 plaats voor haar rekening. Ann Carton Grootjans deed het ook weer foutloos en werd 4e met Cantara 59 (v. Cristo).

Thomas De Wit pakt als snelste vierfouter met Daiquiri vd Moortelshoeve (v. Quasimodo vd Molendreef) de derde plaats. Niels Bruynseels eindigde met Pommeau du Heup (v. Helios de la Cour II) op de 6e plaats.  Ivo Biessen werd 7e met  Finale (v. Querlybet Hero). Gilles Detry nam met zijn EK paard Catwalk Capone (v. Upsilon vd Heffinck).

Jeroen De Winter (Va-Vite) en Jeroen Appelen (Enjoy) haalden ook de barrage maar kregen respectievelijk 7 en 12 strafpunten.

Foto's: Martine Tandt