Anna-Julia Kontio schrijft Grote Prijs Rouen op naam

Anna-Julia Kontio schrijft Grote Prijs Rouen op naam
Ook in het Franse Rouen komt de wedstrijd ten einde met een 1m60 Grote Prijs. Daar was er een Finse overwinning voor Anna-Julia Kontio met haar Ornellaia (v. For Pleasure) die ze naar een tijd van 38.81 seconden wist te sturen in deze twaalfkoppige barrage.

Met die tijd dook ze onder de tijd van de Franse amazone Alexandra Ledermann die in het zadel van Requiem de Talma (v. Cento) op de tweede plaats eindigde met 38.98 seconden op de klok. De Zwitser Bryan Balsiger ging ook vol voor de winst met Clouzot de Lassus (v. Ugano Sitte) maar moest zich met een derde plaats tevereden stellen nadat hij in 39.65 seconden door de finish reed.

Margaux Bost en haar As de Papignies (v. Kashmir van Schuttershof) zien we terug op de vierde plaats. Ook hier stellen de Belgen niet teleur en wordt er nog maar eens een topresultaat binnen gehaald door Koen Vereecke. In het zadel van de BWP merrie Jativia (v. Cardento) was er voor de combinatie een razendsnelle tijd van 36.48 seconden waarbij alle risico's werden genomen voor de winst. Helaas moest de combinatie het bekopen met 4 strafpunten wat hen uiteindelijk toch nog een mooie vijfde plaats opleverde.

 

Resultaten