Alberto Michan start WEF 4 met een overwinning

Alberto Michan start WEF 4 met een overwinning
In Wellington is de aftrap gegeven van de vierde week van het Winter Equestrian Festival. De eerste internationale rubriek werd gebouwd over een hoogte van 1.40m. Alberto Michan en de 12-jarige SF-ruin, Redmond (v. Neo d'Aunou) snelden naar de overwinning in 63,89 seconden. Het duo bleef zo ruim één seconde voor op de eigenaar van Michan's paard, Brianne Goutal.

De Amerikaanse volgde op de tweede plaats met Fineman (v. Feliciano). Vorige week sprong het duo eveneens in de prijzen in Wellington. Na een finish in 65,13 seconden haalden ze de tweede stek. Roberto Teran Jr. vervolledigde het podium met Brilliant du Rouet onder het zadel.

Op de rug van de Balou du Rouet-zoon bbleef hij voor op Alekandro Karolyi met Lincourt Gino (v. Gino III). Emma Butchard werkte de top vijf af met Brasil.

In de 1.40m nationale hoofdrubriek op woensdag snelde Alexa Lowe naar de overwinning in het zadel van Forget Me not Windsor Z. Samen met de negenjarige Zangersheide-merrie klokte Lowe foutloos af in 64,09 seconden.

Laura Chapot vervolledigde het podium in deze 1.40m proef. Op de rug van de 14-jarige Royal Kaliber-dochter, Zealous strandde ze op de tweede plaats in 64,44 seconden. Met onder het zadel Calafornia (v. Ultimo) haalde ze de derde plaats. Het fokproduct van De Radstake uit Nederland klokte af in 64,887 seconden. Enkel deze drie combinaties hielden de chrono onder de 66 seconden.

Klik hier voor de resultaten