Albert Zoer goed uit de startblokken in Canteleu

Albert Zoer goed uit de startblokken in Canteleu
In Frankrijk domineren de Franse ruiters op eigen bodem. Op de eerste dag van de driesterren wedstrijd in Canteleu greep Titouan Schumacher de overwinning met Oceane de Nantuel (v. Diamant de Semily) in de 1.45m hoofdrubriek.

Albert Zoer sprong er alsnog in de prijzen in het zadel van zijn Gigolo (v. Cicero Z). Het duo haalde de negende plaats. Schumacher was razendsnel met zijn chrono van 66,90 seconden.

Alleen Schumacher's landgenoot, Patrice Delaveau kwam dichtbij zijn tijd met Leontine Ledimar Z HDC (v. Lovefever II). De combinatie klokte foutloos af in 67,12 seconden. De Fransen domineerden de rubriek, de eerste zes plaatsen werden door de thuisruiters bezet.

Ook in de 1.35m rubriek domineerden de Fransen volledig. Het volledig podium kleurde er Frans met Clement Boulanger en zijn Vaya de Lacke (v. Spotlight) op kop.




Glenn Knoester was de beste Nederlander op de vierde plaats met de achtjarige Chacco-Blue-zoon Empire. Robert Vos zat met Darius (v. Warrant) vlak bij de tijd van Knoester en werd zevende.

Klik hier voor de resultaten