Albert Zoer blijft Caroline Poels Devos voor op het Grand Prix podium in Valkenswaard

Albert Zoer blijft Caroline Poels Devos voor op het Grand Prix podium in Valkenswaard
Veertien combinaties kwalificeerden zich voor de herkansing in de 1.45m Grote Prijs in Valkenswaard. Uiteindelijk liet Cameron Hanley het Iers volkslied weerklinken. Bij de vijfjarigen overwon Jos Verlooy.




QUICK RESULTS GP
1. Cameron Hanley - Shuttle
2. Laura Kraut - Berdenn de Kergane
3. Albert Zoer - Florian




Het werd een strijd der Titanen waarbij Cameron Hanley uiteindelijk overwon met zijn 8-jarige Shuttle (Stakkato). Het duo hield in deze Grote Prijs als enige de chrono onder de 42 seconden en bleef zo ruim voor op Amerika's Laura Kraut met Berdenn de Kergane (Quaprice Boimargot Quincy) onder het zadel.

Voor eigen publiek strandde Albert Zoer op de laatste trede van het podium. In het zadel van de 9-jarige KWPN-hengst, Florian (Zirocco Blue VDL) bleef Zoer, Caroline DEvos-Poels met Carpe Diem DV Z (Contact vd Heffinck) voor.

 

Jos Verlooy wint finale vijfjarigen

Bij de vijfjarigen heeft Jos Verlooy de overwinning op zijn naam geschreven met de BWP-merrie, Orphea Hq (Emerald). Het paar snelde als enige door de finish in onder 67 seconden. Emma Stoker volgde op de tweede plek met Skyandria Z (Super Trooper de Ness). Voor eigen publiek vervolledigde Aniek Diks het podium met Zensational (VDL Zirocco Blue) onder het zadel.

 

uitslag vijfjarigen

uitslag Grand Prix