Albert Zoer beste Nederlander in Grote Prijs kwalificatie Equnews Prijs op het Sentower Park

Albert Zoer beste Nederlander in Grote Prijs kwalificatie Equnews Prijs  op het Sentower Park
In Opglabbeek op het Sentower Park is er een Griekse overwinning in de  Equnews Prijs. De internationale 1.40m tweesterren rubriek werd opgesplitst in twee delen door het groot aantal deelnemers.

Het eerste deel kwam op naam van Aggelos Touloupis met de Lord Pezi-dochter, Letizia 49. Het duo werd in deze Equnews Prijs opgevolgd door James PAterson-Robbinson met de KWPN-merrie, Darobi (Verdi) op twee en Jacob Hellström op de rug van de Cathageno-zoon Caliban H op drie.

De top vijf van de eerste ranking kleurde verder Nederlands met Albert Zoer op de vierde plaats. Zoer loodste zijn KWPN-hengst, Freedom (Larino) iets sneller door het parcours als landgenoot Peter Bulthuis met Freebird (Lupicor).

Henrik Von Eckermann wint tweede deel

Het tweede deel kwam op naam van Henrik von Eckermann met de Numero Uno-zoon, First One. De Zweed bleef nipt voor op Luke Garrigan met Mhs La Scala (Verdi) en Oliver Lemmer op de rug van Clear Lady (Clearway).

Net buiten het podium volgde Brecht Goossens op de vierde plaats met zijn BWP-ruin, Goodwill (For Pleasure). Goossens bleef zo Thomas Brandt met Cindy (Casall) voor.

Resultaten