Achtste plaats voor Leopold van Asten in Berlijn

Achtste plaats voor Leopold van Asten in Berlijn
Het is de Duitser Felix Hassmann die zich op het Global Champions Tour van Berlijn als winnaar mocht opstellen op vrijdagavond. In het zadel van de Balou du Rouet nakomeling Balzaci liet hij een zeer goede vorm zien en sprong in de barrage naar een tijd van 35.55 seconden.

De Fransman Simon Delestre volgde op een tweede plaats samen met zijn Chadino (v. Chacco-Blue) met wie hij rondkwam in 36.23 seconden. Christian Ahlmann zorgde voor nog een derde plaats voor Duitsland door zijn Colorit  naar een tijd te sturen van 36.83 seconden.

Het was vervolgens Jos Verlooy die voor Belgische glorie zorgde door zijn Igor (v. Emerald van 't Ruytershof) naar de vierde plaats te rijden in een tijd van 36.98 seconden. De vijfde plaats ging vervolgens naar de Israëlische Danielle Goldstein en Lizziemary (v. Cabri d'Elle) die hier rondkwamen in 37.86 seconden.

Een achtste plaats was er nog voor Leopold van Asten en zijn VDL Groep Miss Untouchable (v. Chacco-Blue) met wie hij 4 strafpunten noteerde in de barrage. Met een tijd van 37.55 seconden kwam het tweetal door de finish.

Klik hier voor alle resultaten