Hilke Mouws scoort op Belgische bodem

Hilke Mouws scoort op Belgische bodem

Afgelopen weekend kwam ook de Nederlandse amazone, Hilke Mouws aan de start in de Belgische jonge paarden competitie in Wuustwezel. Bij de zevenjarigen bracht de amazone J. Comghorla van Beek (Comme Il Faut x Padinus, fokker: Guido Herijers T Eirbissemhof) aan de start.

Het duo strandde in de prijzen op de achtste plaats.  In de cyclus voor zevenjarigen sprong Caroline De Laet in Wuustwezel naar de eindzege met de dochter van Quaprice Boimargot (mv. Royal Feu, fokker: Jean Grandejean).

Het paar werd opgevolgd door Lieze Maesen met onder het zadel Onermie van het Weyenshof (Thunder vd Zuuthoeve x  Nabab de Rêve, fokker: Niels Cuppens). Tom Stoffelen vervolledigde de top drie in het zadel van Ona Van de Helle (Carlow vd Helle x Castelino vd Helle, fokker: Stoeterij vd Helle).

Caroline De Laet zette met een vierde plaats de kers op de taart. Op de rug van Ola Kala de Regor (Darco x Cento, fokker: fam. Veldeman) bleef ze Dagmar Veldeman met Ohaj de Regor (Kannan x Cento, fokker: Johan Veldeman) voor.

Uitslag