Hessel Hoekstra weet Nederlandse eer hoog te houden op Jumping Zwolle

Hessel Hoekstra weet Nederlandse eer hoog te houden op Jumping Zwolle

Op Jumping Zwolle werd er vanavond de CSI3* 1m40/1m45 Medium Tour Gemeente Raalte Prijs verreden. In deze rubriek tegen de klok is het de Britse Georgia Tame die haar Quintella (Sanvaro) in een tijd van 47.38 seconden naar de winst weet te sturen. 

Quick results:

1. Georgia Tame - Quintella

2. Felix Hassmann - Sl Brazonado

3. Thiago Ribas da Costa - Kinky van 't Heike 

De Duitse snelheidsduivel Felix Hassmann zat Tame op de hielen in het zadel van Sl Brazonado (Sl Baluarte) die hij rondstuurde in 48.08 seconden. De in Limburg gevestigde Braziliaan Thiago Ribas da Costa zien we vervolgens met de BWP-er Kinky van 't Heike (Epleaser van t Heike) op de derde plaats terug met 48.65 seconden. 

Ernesto Canseco volgt dan met de KWPN merrie Pretty Little Liar op de vierde plaats, terwijl Alonso Valdez Prado met Fresca de vijfde plaats voor rekening nam. 

De Nederlandse combinaties bezetten vervolgens de zesde tot en met de negende plaats. Zo is het Hessel Hoekstra die kon rekenen op Quincy 230 (Quintender 2) voor de zesde plaats. Sjaak Sleiderink volgt dan met de BWP-er Ivan R op de zevende plaats. Kim Emmen en Farah eindigen op een achtste plaats en Monique van den Broek neemt met Compadre van de Helle de negende plaats voor rekening. 

Resultaten