Hendrik-Jan Schuttert en Expensive laten indruk achter in Birmingham

Hendrik-Jan Schuttert en Expensive laten indruk achter in Birmingham

Op het Horse of the Year festival in Birmingham werd er vanmiddag de 1m45 Stoneleigh Stakes rubriek verreden. Het is er Georgia Tame die de winst in eigen land weet te houden samen met haar Quintella (Sanvaro) met wie ze een tijd noteerde van 45.16 seconden. 

Quick results:

1. Georgia Tame - Quintella

2. Anthony Condon - Zira vh Kapelhof Z

3. Harriet Nuttall - Night of Glory O.L.


In het zadel van de Zangersheide merrie Zira vh Kapelhof Z (Zurich) weet dan de Ier Anthony Condon de tweede plaats voor rekening te nemen. Met een tijd van 47.15 seconden bleef hij zo Harriet Nuttall voor die met de BWP-er Night of Glory O.L (Emerald) in 47.32 seconden op de derde plaats eindigde. 

Geoffroy de Colighny en Soan du Landin zien we terug op de vierde plaats en Simon Buckley neemt met Delius F de vijfde plaats voor zijn rekening.

Een achtste plaats is er dan voor Hendrik-Jan Schuttert en de KWPN-er Expensive (Unaniem) met wie hij een foutloze ronde noteerde. 

Net buiten de prijzen eindigde Jens van Grunsven nog op een 14e plaats met Domia Sue (Dollar du Murrier). Voor België zien we Arnaud Doem met Le Muguet de la Ferme du Parc op de vijftiende plaats terug. Beide ruiters kregen 4 strafpunten tegen. 

Resultaten