Hello Pierville (29), grootvader van Donatello d'Auge is niet meer

Hello Pierville (29), grootvader van Donatello d'Auge is niet meer

Hello Pierville, een geliefde metgezel van Susana Cereceda Épaillard, heeft op de respectabele leeftijd van negenentwintig jaar zijn laatste adem uitgeblazen. Dit Selle Français paard speelde een buitengewone rol in de carrière van Susana en heeft zelfs een belangrijke genetische erfenis achtergelaten als grootvader van het opmerkelijke paard Donatello d’Auge.

Na een actieve carrière heeft Hello Pierville jarenlang van een rustig pensioen genoten op de prachtige weilanden van La Bosquetterie, waar hij omringd werd door zorg en genegenheid van zijn eigenaren, Julien Épaillard en zijn vrouw Susana Cereceda Épaillard.

Het afscheid van Hello Pierville heeft een golf van nostalgie teweeggebracht bij degenen die hem hebben gekend. Het paard was niet alleen een partner in de sport, maar ook een trouwe metgezel en een bron van inspiratie voor Susana, die hem beschouwde als haar "cheval de cœur" - haar hartpaard. Hij heeft haar geholpen om haar dromen waar te maken op het hoogste niveau van de sport, en zijn invloed strekte zich zelfs uit tot verder dan haar eigen prestaties, door zijn genetische bijdrage aan het succes van zijn nakomelingen.

De bijdrage van Hello Pierville aan de paardensport gaat verder dan zijn eigen prestaties. Als grootvader van Donatello d’Auge heeft hij een erfenis achtergelaten die diep geworteld is in de geschiedenis van het paardensport. Zijn kalme karakter en gouden hart hebben niet alleen Susana geïnspireerd, maar ook zijn nakomelingen, die zijn rustige aard hebben geërfd en zijn legacy voortzetten op de renbaan.

Terwijl de paardengemeenschap afscheid neemt van Hello Pierville, zal zijn nalatenschap voortleven in de harten van degenen die hem hebben gekend en geliefd hebben. Zijn impact op de sport en zijn bijdrage aan de fokkerij zullen altijd herinnerd worden als een bron van inspiratie en bewondering. Vaarwel, Hello Pierville, en bedankt voor alles wat je ons hebt gegeven.



Foto: Julien Epaillard & Donatello d'Auge
Bron: 
Grand Prix