Harrie Wiering knap vierde in Grote Prijs Opglabbeek

Harrie Wiering knap vierde in Grote Prijs Opglabbeek

Zeventien combinaties kwalificeerden zich voor de CSI1* Grote Prijs op het Sentower Park. Daarbij hield uiteindelijk  Cornelius Brennan de concurrentie achter zich met de  Ierse merrie, Merida 8. Voor Nederland sprong Harrie  Wiering naar de vierde plek.


QUICK RESULTS
1. Cornelius Brennan - Merida 8
2. Gilles Thomas - Futricia Van  Beek
3. Emma Stoker - Nazarine d Axelhoeve


Zeven duo's slaagden erin het verkort parcours van deze 1.35m Grote Prijs foutloos af te werken. De Ierse springruiter, Cornelius Brennan sprong daarbij naar de eindwinst met de 12-jarige Merida 8 (Metropole). Het paar bleef als enige foutloos onder de 31 seconden.

Voor eigen publiek volgde Gilles Thomas op de tweede plek met de 9-jarige Diarado-merrie, Futricia van Beek. Het paar was nipt sneller dan de Britse amazone, Emma Stoker met Yves Lippens' gefokte, Nazarine vd Axelhoeve (Emerald).

Het paar werd opgevolgd door Harrie Wiering met onder het zadel Bandit GIn Z (Balou du Rouet) en Sofia Westborg met Concordia Z (Chiquitano Z). Lola de Braekeleer volgde op de zesde plek met de Norton d'Eole-merrie,  Morzine de la Pomme (Norton d'Eole).

Uitslag