Harrie Smolders sluit Valkenswaard af met eerste plaats in CSI5*

Harrie Smolders sluit Valkenswaard af met eerste plaats in CSI5*

De competitie in Valkenswaard is in schoonheid geëindigd voor Nederland. Harrie Smolders won met Cas 2 (Indoctro) voor ons land, eerder werd Albert Zoer met Heechhiem's Cancun VDM tweede in de CSI2* 1,40m. 

QUICK RESULT CSI5*

1. Harrie Smolders - Cas
2. Simon Delestre - Filou Carlo Zimequest
3. Margie Goldstein-Engle - Dicas


Smolders won met Cas (Indoctro) in 39,8 seconden, Simon Delestre en Filou Carlo Zimequest (Coronas) grepen de tweede plaats in 40,71 seconden. De tienjarige Dicas (Diarado) sprong onder Margie Goldstein-Engle naar de derde plaats voor de VS. De Belgen Jos Verlooy en Niels Bruynseels vervolledigden de top vijf. Verlooy werd vierde met Varoune (Verdi), Ilusionata van 't Meulenhof (Lord Z) sprong voor Niels Bruynseels naar de vijfde plaats.

Gerben Morsink en Navarone Z (Nabab de Reve) grepen de achtste plaats, Marc Houtzager en Sterrehof's Dante (Canturano) finishten als negende. 

CSI2* 1,40m

De Belg Alexander Housen won in het zadel van KWN-hengst Fire (Vleut), Albert Zoer volgde met Cancum VDM (Balou du Rouet Z) als tweede voor Nederland met slechts enkele hondersten van een seconde meer op de teller. Robin Lesqueren werd derde voor Frankrijk met Arko du Temple (Arko).

Klik hier voor alle resultaten.