Harrie Smolders en Jur Vrieling schitteren in de prijzen in 1.60m Grand Prix van Bordeaux

Harrie Smolders en Jur Vrieling schitteren in de prijzen in 1.60m Grand Prix van Bordeaux

Slechts vier combinaties wisten zich te kwalificeren voor de barrage van de 1.60m Grote Prijs van Bordeaux. Enkel Gregory Cottard en de 11-jarige SF-merrie, Cocaine du Val noteerden een dubbele nulronde.  Harrie Smolders en Jur Vrieling volgden in de top tien in de prijzen!

Vier duo's aan de start en slechts één foutloze in de barrage, dat was het resultaat van de loodzware CSI5* 1.60m Grote Prijs van Bordeaux. Op de rug van Cocaine du Val (Mylord Carthago*HN) verzekerde Gregory Cottard zo een thuiszege. De wereldbeker winnaar van zaterdag, Marlon Modolo Zanotelli noteerde met de 12-jarige BWP-hengst, Grand Slam VDL (Cardento) de snelste chrono.

Met één balk uit de lepels volgde het paar op het podium voor Henrik von Ecerkmann en de 10-jarige KWPN-merrie, Iliana (Cardento).

Net buiten het podium volgde Lars Bal Andersen met de 11-jarige Chacco-Blue-zoon, Carl-Heinz B (Chacco-Blue). Snelste vierpunter in de basis werd Result Equine-ruiter, Daniel Deusser met de 12-jarige SF-hengst, Bingo Ste Hermelle (Number One d'Iso). Het paar won eerder deze week nog de hoofdrubriek op vrijdag, exact één week nadat ze in Amsterdam de concurrentie achter zich hielden.

Voor Nederland volgde Harrie Smolders met zijn eigen 12-jarige Bingo du Parc (Mylord Carthago*HN) op de zevende plaats. Landgenoot, Jur Vrieling volgde met SF Equestrian's Fiumicino van de Kalevallei (Plot Blue) op plek acht.

Volledige uitslag